(ФОТО) НЕВЕРОЈАТНО НЕШТО СЕ СЛУЧИ НА СКОПСКИОТ ПЛОШТАД – Погледнете што прави амбасадоров

По средбата во Министерството за надворешни работи, ги оставив актовката и палтото на плоштадот кај фонтаните, застанав за момент и знаете… Ова вчера го напиша …

(ФОТО) НЕВЕРОЈАТНО НЕШТО СЕ СЛУЧИ НА СКОПСКИОТ ПЛОШТАД – Погледнете што прави амбасадоров Прочитај повеќе »