Амбер Херд ја продаде куќата во Калифонија, откако го загуби судскиот процес со Џони Деп

 Амбер Хард ја продала куќа во Калифорнија за еден милион долари, пишува TMZ. Договорот бил склучен на 18 јули, а актерката има голема заработка од …

Амбер Херд ја продаде куќата во Калифонија, откако го загуби судскиот процес со Џони Деп Прочитај повеќе »