Нова тужба за Амбер Херд, откако осигурителна компанија одби да и ги покрие судските трошоци

Американската актерка Амбер Херд се соочува со нова правна битка откако нејзината осигурителна компанија одби да и плати до еден милион долари осигурување за да …

Нова тужба за Амбер Херд, откако осигурителна компанија одби да и ги покрие судските трошоци Прочитај повеќе »