(ВИДЕО) На Амер повеќе му се допаѓаат Томи и Шабан од џезот

Рон е роден во САД и таму и понатаму планира да живее, но откако за прв пат ја посети Србија, пред седум години, не прекинува …

(ВИДЕО) На Амер повеќе му се допаѓаат Томи и Шабан од џезот Прочитај повеќе »