Американецот

(Видео) Се пошегувал со другар му, лажејќи го дека 10 години бил во кома

Американецот Том Мабе, решил да се пошегува со неговиот пријател Реј кој има проблем со алкохолот. Реј во 2013 година завршил на програмата за трезнење, откако …

(Видео) Се пошегувал со другар му, лажејќи го дека 10 години бил во кома Прочитај повеќе »

Властите го ликвидирале поради откриените заговори на вонземјаните и Кенеди

Меѓу многубројните теоретичари на заговор, еден бил прилично неприкосновен. Американецот Милтон Вилијам Купер првпат во 1988 година изнел неверојатно тврдење во една радиопрограма за постоењето …

Властите го ликвидирале поради откриените заговори на вонземјаните и Кенеди Прочитај повеќе »

Scroll to Top