Амишите

Десет причини зошто амишите не заболуваат од рак и други болести

Тајните на нивното здравје се достапни за сите, но остатокот од светот воопшто не ги препознава. Амишите се најздрави луѓе на светот. Тие воопшто не …

Десет причини зошто амишите не заболуваат од рак и други болести Прочитај повеќе »

Децата на амишите имуни на сите видови болести што го напаѓаат современиот свет

Децата на амишите, кои израснале на фармите во северноамериканската држава Индијана, не можат да се разболат од астма, дијабетес, алергија, ниту кои било други модерни …

Децата на амишите имуни на сите видови болести што го напаѓаат современиот свет Прочитај повеќе »