Монструмот Брејвик од затвор продолжува да ги тероризира своите жртви

Терористот Андрес Брејвик кој во 2011 година уби 77 лица на норвешкиот остров Утоја и рани повеќе од 150 и понатаму продолжува да ги тероризира …

Монструмот Брејвик од затвор продолжува да ги тероризира своите жртви Прочитај повеќе »