Најубавите близначки на светот имаат сè, но сите тврдат дека животот им е хорор

Најубавите близначки на светот Ава Мари и Леа Роуз станале популарни уште на седумгодишна возраст, кога нивните родители им отвориле заеднички инстаграм профил, но и …

Најубавите близначки на светот имаат сè, но сите тврдат дека животот им е хорор Прочитај повеќе »