Венчавката со принцот го смени мојот сон да станам хирург: приказната на саудиската принцеза Амира

Принцезата Амира бин Ајдан бин Најеф Ал Тавел во 2013 година се разведе од својот сопруг, принцот на саудискиот принц, Авалед бин Талал, а пет години подоцна, се …

Венчавката со принцот го смени мојот сон да станам хирург: приказната на саудиската принцеза Амира Прочитај повеќе »