Ориѓански бара оставка од министерот за култура, Бобан од „Авалон“ го нарече мрсулко

Македонскиот музичар Златко Ориѓански му се налути на министерот за култура, Роберт Алаѓозовски, по одлуката Министерството да даде 100 илјади евра за поддршка на 25 …

Ориѓански бара оставка од министерот за култура, Бобан од „Авалон“ го нарече мрсулко Прочитај повеќе »