авиони

Тејлор Свифт годинава летала 170 пати со приватен авион, фановите ја критикуваат дека го загадува воздухот

Фановите на пејачката Тејлор Свифт ја критикуваат откако било откриено дека многу често патува со приватен авион. Една неодамнешна студија од Yard, фирма за дигитален …

Тејлор Свифт годинава летала 170 пати со приватен авион, фановите ја критикуваат дека го загадува воздухот Прочитај повеќе »

Српски пратеник: Западот нѐ труе со отрови што ги прскаат на небото со авиони

Пратеникот на Српската радикална партија, Јово Остоиќ, на седница на општинскиот одбор за просторно планирање, инфраструктура и телекомуникација изнесе тврдења дека западните земји го трујат …

Српски пратеник: Западот нѐ труе со отрови што ги прскаат на небото со авиони Прочитај повеќе »

Фотографија направена од воздух, каде што носачот на авиони изгледа како детска играчка

„УСС Двајт Д. Ајзенхауер“ е носач на авиони од класата „Нимиц“. Бродовите од оваа класа се најголемите некогаш изградени со должина од 333 метри и …

Фотографија направена од воздух, каде што носачот на авиони изгледа како детска играчка Прочитај повеќе »

Scroll to Top