Му се изгубила секаква трага, полицијата го вратила Габриел кај семејството по две децении

Австралијанецот Габриел Наги од 1987 година му се изгубла секаква трага. Тој излегол од својот дом и повеќе не се вратил. Сопругата и двете деца …

Му се изгубила секаква трага, полицијата го вратила Габриел кај семејството по две децении Прочитај повеќе »