Австриците загрижени како ќе живеат со мали пензии

Повеќе од половина Австрици во старосна граница од 18 до 50 години се загрижени поради својата финансиска ситуација кога ќе бидат во пензија. Две третини …

Австриците загрижени како ќе живеат со мали пензии Прочитај повеќе »