Џони Деп го продава автопортрет што го нацртал додека минувал низ тежок период во животот

Автопортрет насликан од Џони Деп во 2021 година додека му се судеше за злоупотреба на неговата поранешна сопруга, актерката Амбер Херд, е понуден на продажба. …

Џони Деп го продава автопортрет што го нацртал додека минувал низ тежок период во животот Прочитај повеќе »