Преку видеоигра е извршен најголемиот грабеж во историјата со криптовалути, хакери се збогатиле зa 600 милиони долари

Преку видеоигра бил извршен најголемиот грабеж во историјата со криптовалути. Медиумите пренесоа дека хакери успеале да украдат 173.600 ETH, околу 600 милиони долари од учесниците …

Преку видеоигра е извршен најголемиот грабеж во историјата со криптовалути, хакери се збогатиле зa 600 милиони долари Прочитај повеќе »