(ВИДЕО) Мистерија стара 69 години – Тоа не биле луѓе, ниту вонземјани, биле…

Говорејќи за посетителите од вселената, најпознат случај е оној од 1947 година во Розвел. Многу контроверзии и денеска постојат околу овој случај, но што всушност …

(ВИДЕО) Мистерија стара 69 години – Тоа не биле луѓе, ниту вонземјани, биле… Прочитај повеќе »