билет

Часовникот на судниот ден покажа 90 секунди до полноќ, една и пол минута го дели светот до најголемата катастрофа

Светот се наоѓа на само 90 секунди од најголема катастрофа досега. Ова го покажа часовникот на судниот ден, кој се доближи повеќе од кога било …

Часовникот на судниот ден покажа 90 секунди до полноќ, една и пол минута го дели светот до најголемата катастрофа Прочитај повеќе »

Купил Хонда наместо билет за воз, оти му било поевтино

Британецот Том Чрч постојано се трудел да мине што поевтино во животот. За патувањето од Лондон до Бристол, тој решил да си купи автомобил наместо …

Купил Хонда наместо билет за воз, оти му било поевтино Прочитај повеќе »

Scroll to Top