Директорот на берзата за криптовалути во еден ден изгуби 16 милијарди долари

Во вторникот 30-годишниот извршен директор на берзата за криптовалути, Сем Бакман Фрид, изгуби 16 милијарди долари. Тогаш се случи рекорден пад на неговото богатство за …

Директорот на берзата за криптовалути во еден ден изгуби 16 милијарди долари Прочитај повеќе »