Блејк Лајви е трудна по четврти пат

Американската актерка Блејк Лајвли  се појави со труднички стомак на Самитот на Форбс „Силни жени“ во Њујорк. Во краток светкав фустан, со насмевка на лицето, …

Блејк Лајви е трудна по четврти пат Прочитај повеќе »