На Месечината е погребан американски научник

На Месечината има многу „ѓубре“ од луѓето што ја посетиле: делови од летала и сонди, дури и голф-топче. На Месечината се наоѓа и правта на американскиот …

На Месечината е погребан американски научник Прочитај повеќе »