Војска на Југославија во блокбастерот во кој играат Џони Деп и Пенелопе Круз

Филмот „Убиство во ‘Ориент експрес’“ е еден од најдобрите филмови што се појавил во 2017 година. Ова остварување на актерот и режисерот Кенет Брана се …

Војска на Југославија во блокбастерот во кој играат Џони Деп и Пенелопе Круз Прочитај повеќе »