(ФОТО) Питон изеде бодликаво прасе но тоа беше навистина лоша идеја

Питонот долг четири метри умрел по проголтување на бодликаво прасе, кое ги раширило своите остри боцки во неговата утроба. Питон е пронајден во Јужна Африка, …

(ФОТО) Питон изеде бодликаво прасе но тоа беше навистина лоша идеја Прочитај повеќе »