(ФОТО) Питон изеде бодликаво прасе но тоа беше навистина лоша идеја

By

Питонот долг четири метри умрел по проголтување на бодликаво прасе, кое ги раширило своите остри боцки во неговата утроба.

Питон е пронајден во Јужна Африка, со рани во неговата утроба кои ги предизвикале острите боцки на бодликавото прасе.

Ќе ви се допадне