богаташи

Богаташи што се ситничарите за 100 денари, на сите тие пари носите ситна душа

Сте забележале ли како луѓето кои имаат најмногу пари истовремено поседуваат и најмалку дарежливо срце? Тоа нема никаква врска со домаќинско работење или економично штедење. …

Богаташи што се ситничарите за 100 денари, на сите тие пари носите ситна душа Прочитај повеќе »

Пропадна компанијата која на НАИВНИТЕ БОГАТАШИ им продаваше мобилни за илјадници евра

Без оглед на тоа дали имате пари или не, луксузните уреди се неверојатно преценета бесмислица, затоа што на кој било начин тоа да го претставите, …

Пропадна компанијата која на НАИВНИТЕ БОГАТАШИ им продаваше мобилни за илјадници евра Прочитај повеќе »

Scroll to Top