Црниот петок му го зголеми богатството на филантропот Џеф Безос на преку 100 милијарди долари

Богатството на Безос во 2017 година е зголемено за дури 32.6 милијарди долари, што е  најголем пораст во историјата на Блумеровиот индекс на билионери. На …

Црниот петок му го зголеми богатството на филантропот Џеф Безос на преку 100 милијарди долари Прочитај повеќе »