Третпат се врати ракот на дојката, но не се откажувам од музиката: победничката во „Никогаш не е доцна“ Бојана Барјактаревиќ за животната борба со болеста

Поранешната победничка во музичкото шоу „Никогаш не е доцна“, Бојана Барјактаревиќ, откри дека по третпат се бори со рак на дојка. Пејачката раскажа за животната …

Третпат се врати ракот на дојката, но не се откажувам од музиката: победничката во „Никогаш не е доцна“ Бојана Барјактаревиќ за животната борба со болеста Прочитај повеќе »