бојата

Кога ќе ја видат бојата на сакото на Меркел, знаат каква ќе биде нејзината порака

Наводно, во зависност од тоа во која боја е сакото што го носите, зависи и пораката што сакате да ја испратите: сериозност, строгост, лежерност…Кога германската …

Кога ќе ја видат бојата на сакото на Меркел, знаат каква ќе биде нејзината порака Прочитај повеќе »

(ФОТО) Соња Вуксиновиќ ја промени бојата на косата, но сите ја коментираа само едно нешто

Ако се суди по фотките кои ги објавува, поранешната жена на Аца Лукас, по разводот од фолкерот, таа и изгледа добро и се чувствува добро. …

(ФОТО) Соња Вуксиновиќ ја промени бојата на косата, но сите ја коментираа само едно нешто Прочитај повеќе »

Scroll to Top