По 25 години авторот на хитот „Боље бити пијан него стар“ најде грешка во текстот

По 25 години фронтменот на групата „Плави оркестар“ Саша Лошиќ рече дека открил грешка во неговиот хит „Боље бити пијан него стар“. Лошиќ објасни дека …

По 25 години авторот на хитот „Боље бити пијан него стар“ најде грешка во текстот Прочитај повеќе »