Вања има 29 години, боледувала од рак 4 пати, но, сепак, ја добила животната битка

Вања има 29 години. Боледувала од рак дури четири пати, од оној „неизлечивиот“. Родена е со срцева мана, а на тригодишна возраст имала висок крвен …

Вања има 29 години, боледувала од рак 4 пати, но, сепак, ја добила животната битка Прочитај повеќе »