Почина актерот Мирсад Тука од „Луд, збунет, нормален“

По долго и тешко боледување денеска на 59-годишна возраст почина босанско-херцеговскиот актер Мирсад Тука. Од 1996 година, Мирсад е член на ансамблот Камерен театар 55 …

Почина актерот Мирсад Тука од „Луд, збунет, нормален“ Прочитај повеќе »