„Си-ен-ен“ го избра божиќниот базар во Загреб меѓу најдобрите во Европа

„Си-ен-ен“ го стави „Адвент“ во Загреб на листата најдобри божиќни базари во 2022 година. Со два исклучоци, на листата на најдобрите божиќни базари се најдоа …

„Си-ен-ен“ го избра божиќниот базар во Загреб меѓу најдобрите во Европа Прочитај повеќе »