(Видео) Американка се омажила за човекот кој поминал 32 години во затвор за убиство на нејзиниот брат

Американката Кристал Штраус се омажила за Џон Тиенејн, човекот кој бил осуден за убиство на нејзиниот полубрат Брајан Мекгари и кој поминал 32 години во …

(Видео) Американка се омажила за човекот кој поминал 32 години во затвор за убиство на нејзиниот брат Прочитај повеќе »