(Фото) Од шипка на нива, најпознатата српска стриптизерка почна да сади компири

Српската стриптизерка Бранка Милјанчевиќ, позната и како Бранка Блек Роуз, вели дека завршила со стриптизот и дека повеќе нема да танцува на шипка. Таа вели …

(Фото) Од шипка на нива, најпознатата српска стриптизерка почна да сади компири Прочитај повеќе »