Студенти се натпреварувале кој ќе има секс со подебела девојка

Студентите од братството „Зета Бета Тау“ од приватниот Универзитет „Корнел“ организирале натпревар по име „Свинско печење“. Натпреварувачите требало да спијат со што подебела девојка, а …

Студенти се натпреварувале кој ќе има секс со подебела девојка Прочитај повеќе »