Студенти се натпреварувале кој ќе има секс со подебела девојка

By

Студентите од братството „Зета Бета Тау“ од приватниот Универзитет „Корнел“ организирале натпревар по име „Свинско печење“. Натпреварувачите требало да спијат со што подебела девојка, а победник е тој што ќе спие со најдебелата девојка.

За нивното непримерно однесување дознале првите луѓе на универзитетот. Тие ги повикале натпреварувачите и заклучиле дека нивното однесување може да се поистовети со сексуално злоставување, а дека таквото однесување на студентите е недопустливо и грозно.

„Ваквото однесување деградира и ги понижува жените, а тоа доведува до нетолеранција. Шокирани сме од она што се случило на нашиот универзитет“, изјавиле првите луѓе од одборот на универзитетот.

Лидерите од братството „Зета Бета Тау“ се оградиле од непристојниот натпревар. Тие рекле дека тоа го направиле поединци и дека целото братство не треба да страда заради нив.

Ќе ви се допадне

AnimeTV darling in the franxx anime tv: Attack on Titan Season 3 Part 2 (Dub) Episode 10

KissAnime animes online: Watch Attack on Titan Final Season (Dub) Episode 4