(Фото) Американски борач го спасил пријателот, кој бил нападнат од гризли

Младиот американски борач Брејден Лори, го спасил својот пријател Кендал Камингс, кој бил нападнат од гризли додека се шетале во шумата Вајоминг. Гризлито ги нападнало …

(Фото) Американски борач го спасил пријателот, кој бил нападнат од гризли Прочитај повеќе »