Четворица бездомници освоиле 50.000 евра на лото

Четири бездомници освоиле 50.000 евра на лотарија, пренесуваат француските медиуми. Тикетот им го подарил еден од гостите во барот пред кој тие седеле во Бретања …

Четворица бездомници освоиле 50.000 евра на лото Прочитај повеќе »