Оскаровката Бри Ларсон призна дека на улица луѓето не ја препознаваат

Американската глумица Бри Ларсон неодамна во интервју за Harpers Bazaar, рече дека во јавноста ретко кој од фановите ја препознаваат на улица. Исто така додаде …

Оскаровката Бри Ларсон призна дека на улица луѓето не ја препознаваат Прочитај повеќе »