(Видео) Гајле ми е ако добијам корона, сакам да се забавувам, совеста кај младите во Мајами на ниско ниво

И покрај пандемијата на коронавирус, голем број на млади во Мајами пролетниот распуст го минуваат на отворено. Тие ги посетуваат баровите и плажите, се дружат …

(Видео) Гајле ми е ако добијам корона, сакам да се забавувам, совеста кај младите во Мајами на ниско ниво Прочитај повеќе »