Брза диета, за пет дена до 5 килограми

Диетата со суви сливи спаѓа во оние брзи диети кои траат најмногу 5 дена, и потоа се држи по потреба. Ако наскоро ве очекува некој …

Брза диета, за пет дена до 5 килограми Прочитај повеќе »