(Фото) Вин Дизел тренира за новиот дел на „Брзи и бесни“

Глумецот Вин Дизел се подготвува за снимањето на „Брзи и бесни 9“, филм на кој е особено горд. Тој објави фотографии од вежбалната и позира …

(Фото) Вин Дизел тренира за новиот дел на „Брзи и бесни“ Прочитај повеќе »