Перница во форма на задник идеално решение за болките во вратот

Во низата бизарни работи кои се појавуваат на интернет пазарот, се најде и перницата во облик на задник. Овој предмет стана вистинска сеензација меѓу потрошувачите. …

Перница во форма на задник идеално решение за болките во вратот Прочитај повеќе »