Хакери ја нападнале онлајн-наставата во Хрватска

Хакери го нападнале онлајн образовниот систем во Хрватска CARNET, објавија денеска тамошните медиуми. Од денес Хрватска организира онлајн настава поради ситауцијата со коронавирусот. Од CARNET …

Хакери ја нападнале онлајн-наставата во Хрватска Прочитај повеќе »