Кралската ковачница го претстави портретот на кралот Чарлс Трети што ќе се најде на британските монети

Портретот на кралот Чарлс Трети кој ќе се најде на британските монети претставен е во Кралската ковачница. Портретот ќе биде прикажан на две монети во …

Кралската ковачница го претстави портретот на кралот Чарлс Трети што ќе се најде на британските монети Прочитај повеќе »