Научници измислија вештачка интелегенција која може да чита мисли

Група научници измислија вештачка интелегенција која може да чита мисли. Се уште не е усовршена, но рекоа дека успеале да ја истренираат и дека технологијата …

Научници измислија вештачка интелегенција која може да чита мисли Прочитај повеќе »