(Видео) Фрли сирење врз бебето, Cheese Challenge е новиот предизвик на „Твитер“

На социјалната мрежа „Твитер“ кружи нов предизвик наречен Cheese Challenge. Станува збор за предизвик во кој родителите на своите бебиња им фрлаат парчиња сирење во …

(Видео) Фрли сирење врз бебето, Cheese Challenge е новиот предизвик на „Твитер“ Прочитај повеќе »