(Видео) Фрли сирење врз бебето, Cheese Challenge е новиот предизвик на „Твитер“

By

На социјалната мрежа „Твитер“ кружи нов предизвик наречен Cheese Challenge. Станува збор за предизвик во кој родителите на своите бебиња им фрлаат парчиња сирење во лицето.

Тие ја снимаат нивната реакција и ја објавуваат на социјалните мрежи.

Некои од бебињата се расплакуваат, другите го земаат парчето сирење и го јадат, а некои едноставно остануваат збунети. Претходно ваквиот предизвик беше познат по тоа што луѓето го правеа на своите миленици.

Ќе ви се допадне