Рецепт за чили грав со мелено говедско месо

Состојки за чили грав со мелено говедско месо: 800 мл доматно пире, 800 гр домати на парчиња, 750 гр варен грав (бел, кафеав, шарен), 500 …

Рецепт за чили грав со мелено говедско месо Прочитај повеќе »