(Видео) Америка сака прва да дојде до вакцината против коронавирусот, Германија очајнички се обидува да ја спречи

Берлин се обидува по секоја цена да го спречи Вашингтон да дојде прв и да ја открие вакцината против коронавирусот. Властите во Германија се обидуваат …

(Видео) Америка сака прва да дојде до вакцината против коронавирусот, Германија очајнички се обидува да ја спречи Прочитај повеќе »