Научниците на Марс открија нешто што наликува на книга

Научниците велат дека на површината на Марс откриле нешто што многу наликува на книга. Го снимил роверот на Марс, Curiosity минатиот месец, а експертите велат …

Научниците на Марс открија нешто што наликува на книга Прочитај повеќе »